BibTex RIS Kaynak Göster

Microbial Decontamination of Poultry Carcass by Some Chemical Compounds (Turkish with English Abstract)

Yıl 1999, Cilt: 24 Sayı: 6, - , 01.12.1999

Öz

In this review, by using some chemical compounds surface decontamination of poultry carcass was investigated. Chemical decontamination controls growth of pathogens and reduces potent of spoilage organisms. As a result food born disease caused by poultry meat may be reduced.  

Bazı Kimyasal Bileşiklerle Kanatlı Karkasının Mikrobiyal Dekontaminasyonu

Yıl 1999, Cilt: 24 Sayı: 6, - , 01.12.1999

Öz

Bu derlemede, bazı kimyasal bileşikler kullanılarak kanatlı karkaslarının yüzey dekontaminasyonu incelendi. Kimyasal dekontaminasyon büyük ölçüde patojenlerin gelişimini kontrol eder kısmen de bozucu organizmaların gelişimini azaltır. Sonuç olarak kanatlı etinden kaynaklanan gıda kaynaklı hastalıklar bu yolla azaltılabilir.

Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm Makaleler
Yazarlar

Halil Tosun Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 1 Aralık 1999
Yayımlandığı Sayı Yıl 1999 Cilt: 24 Sayı: 6

Kaynak Göster

APA Tosun, H. . (1999). Bazı Kimyasal Bileşiklerle Kanatlı Karkasının Mikrobiyal Dekontaminasyonu. Gıda, 24(6).
AMA Tosun H. Bazı Kimyasal Bileşiklerle Kanatlı Karkasının Mikrobiyal Dekontaminasyonu. GIDA. Aralık 1999;24(6).
Chicago Tosun, Halil. “Bazı Kimyasal Bileşiklerle Kanatlı Karkasının Mikrobiyal Dekontaminasyonu”. Gıda 24, sy. 6 (Aralık 1999).
EndNote Tosun H (01 Aralık 1999) Bazı Kimyasal Bileşiklerle Kanatlı Karkasının Mikrobiyal Dekontaminasyonu. Gıda 24 6
IEEE H. . Tosun, “Bazı Kimyasal Bileşiklerle Kanatlı Karkasının Mikrobiyal Dekontaminasyonu”, GIDA, c. 24, sy. 6, 1999.
ISNAD Tosun, Halil. “Bazı Kimyasal Bileşiklerle Kanatlı Karkasının Mikrobiyal Dekontaminasyonu”. Gıda 24/6 (Aralık 1999).
JAMA Tosun H. Bazı Kimyasal Bileşiklerle Kanatlı Karkasının Mikrobiyal Dekontaminasyonu. GIDA. 1999;24.
MLA Tosun, Halil. “Bazı Kimyasal Bileşiklerle Kanatlı Karkasının Mikrobiyal Dekontaminasyonu”. Gıda, c. 24, sy. 6, 1999.
Vancouver Tosun H. Bazı Kimyasal Bileşiklerle Kanatlı Karkasının Mikrobiyal Dekontaminasyonu. GIDA. 1999;24(6).

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/