BibTex RIS Cite

Ekmek Niteliklerine Reolojik Faktörlerin Etkileri

Year 1983, Volume: 8 Issue: 4, - , 01.08.1983

Abstract

Ekmek yapımında ilk aşama uygun koşullarda hamur yapımıdır. Ekmek kalitesinin oluşmasında diğer nitelikleri yanında reolojik özelliklerde önemlidir. Reolojik açıdan hamur yapısı incelendiğinde mikroskobik olarak bir sürekli ve üç dispers faz belirlenmiştir. Bu bölümde, fazların kaliteye etkilerini saptamak amacıyla geliştirilen yöntemler ve sonuçları tartışılmıştır.

Ekmek Niteliklerine Reolojik Faktörlerin Etkileri

Year 1983, Volume: 8 Issue: 4, - , 01.08.1983

Abstract

Ekmek yapımında ilk aşama uygun koşullarda hamur yapımıdır. Ekmek kalitesinin oluşmasında diğer nitelikleri yanında reolojik özelliklerde önemlidir. Reolojik açıdan hamur yapısı incelendiğinde mikroskobik olarak bir sürekli ve üç dispers faz belirlenmiştir. Bu bölümde, fazların kaliteye etkilerini saptamak amacıyla geliştirilen yöntemler ve sonuçları tartışılmıştır.

There are 0 citations in total.

Details

Primary Language Turkish
Journal Section Articles
Authors

S. Sezgin Ünal This is me

M. Hikmet Boyacıoğlu This is me

Publication Date August 1, 1983
Published in Issue Year 1983 Volume: 8 Issue: 4

Cite

APA Ünal, S. S. ., & Boyacıoğlu, M. H. . (1983). Ekmek Niteliklerine Reolojik Faktörlerin Etkileri. Gıda, 8(4).
AMA Ünal SS, Boyacıoğlu MH. Ekmek Niteliklerine Reolojik Faktörlerin Etkileri. The Journal of Food. August 1983;8(4).
Chicago Ünal, S. Sezgin, and M. Hikmet Boyacıoğlu. “Ekmek Niteliklerine Reolojik Faktörlerin Etkileri”. Gıda 8, no. 4 (August 1983).
EndNote Ünal SS, Boyacıoğlu MH (August 1, 1983) Ekmek Niteliklerine Reolojik Faktörlerin Etkileri. Gıda 8 4
IEEE S. S. . Ünal and M. H. . Boyacıoğlu, “Ekmek Niteliklerine Reolojik Faktörlerin Etkileri”, The Journal of Food, vol. 8, no. 4, 1983.
ISNAD Ünal, S. Sezgin - Boyacıoğlu, M. Hikmet. “Ekmek Niteliklerine Reolojik Faktörlerin Etkileri”. Gıda 8/4 (August 1983).
JAMA Ünal SS, Boyacıoğlu MH. Ekmek Niteliklerine Reolojik Faktörlerin Etkileri. The Journal of Food. 1983;8.
MLA Ünal, S. Sezgin and M. Hikmet Boyacıoğlu. “Ekmek Niteliklerine Reolojik Faktörlerin Etkileri”. Gıda, vol. 8, no. 4, 1983.
Vancouver Ünal SS, Boyacıoğlu MH. Ekmek Niteliklerine Reolojik Faktörlerin Etkileri. The Journal of Food. 1983;8(4).

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/