BibTex RIS Cite

Isolation of Pigments from Red Beetroot (in Turkish

Year 1983, Volume: 8 Issue: 6, - , 01.12.1983

Abstract

Bu araştırma, kırmızı pancardan gıda maddelerine renk vermek için kırmızı pigmentlerin elde edilmesini içermektedir. Kırmızı pancar ekstraktı pancarın sitrik asit çözeltisi ile ekstraksiyonu sonucu hazırlanmıştır. Elde edilen pancar suyundaki katı bileşenler püskürtme ve dondurarak kurutma yöntemleri ile ayrıştırılması denenmiştir.

Kırmızı Pancardan Pigmentlerin İzolasyonu

Year 1983, Volume: 8 Issue: 6, - , 01.12.1983

Abstract

Bu araştırma, kırmızı pancardan gıda maddelerine renk vermek için kırmızı pigmentlerin elde edilmesini içermektedir. Kırmızı pancar ekstraktı pancarın sitrik asit çözeltisi ile ekstraksiyonu sonucu hazırlanmıştır. Elde edilen pancar suyundaki katı bileşenler püskürtme ve dondurarak kurutma yöntemleri ile ayrıştırılması denenmiştir.

There are 0 citations in total.

Details

Primary Language Turkish
Journal Section Articles
Authors

Alev Selemoğlu This is me

Fatih Yıldız This is me

Publication Date December 1, 1983
Published in Issue Year 1983 Volume: 8 Issue: 6

Cite

APA Selemoğlu, A. ., & Yıldız, F. . (1983). Kırmızı Pancardan Pigmentlerin İzolasyonu. Gıda, 8(6).
AMA Selemoğlu A, Yıldız F. Kırmızı Pancardan Pigmentlerin İzolasyonu. The Journal of Food. December 1983;8(6).
Chicago Selemoğlu, Alev, and Fatih Yıldız. “Kırmızı Pancardan Pigmentlerin İzolasyonu”. Gıda 8, no. 6 (December 1983).
EndNote Selemoğlu A, Yıldız F (December 1, 1983) Kırmızı Pancardan Pigmentlerin İzolasyonu. Gıda 8 6
IEEE A. . Selemoğlu and F. . Yıldız, “Kırmızı Pancardan Pigmentlerin İzolasyonu”, The Journal of Food, vol. 8, no. 6, 1983.
ISNAD Selemoğlu, Alev - Yıldız, Fatih. “Kırmızı Pancardan Pigmentlerin İzolasyonu”. Gıda 8/6 (December 1983).
JAMA Selemoğlu A, Yıldız F. Kırmızı Pancardan Pigmentlerin İzolasyonu. The Journal of Food. 1983;8.
MLA Selemoğlu, Alev and Fatih Yıldız. “Kırmızı Pancardan Pigmentlerin İzolasyonu”. Gıda, vol. 8, no. 6, 1983.
Vancouver Selemoğlu A, Yıldız F. Kırmızı Pancardan Pigmentlerin İzolasyonu. The Journal of Food. 1983;8(6).

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/