BibTex RIS Cite

Available State of Milk Production and Quality Control Criteria in Germany (Turkish with English Abstract)

Year 2000, Volume: 25 Issue: 4, - , 01.08.2000

Abstract

The most part of 28 million tones milk produced per year in Germany is processed by top-ten dairy companies. The legislations and regulations are available for each dairy products, and quality control of the products is regularity conducted according to these rules. By the effect of increasing demands of the consumers, both the milk and the control equipment industries are developing in a great speed. 

Süt Üretimi ve Kalite Kontrol Kriterleri Bakımından Almanya'daki Mevcut Durum

Year 2000, Volume: 25 Issue: 4, - , 01.08.2000

Abstract

Almanya'da yılda üretilen yaklaşık 28 milyon ton sütün yansına yakın bir kısmı, ilk büyük 10 süt fabrikası tarafından işlenmektedir. Her süt ve ürünü hakkında bir yasa veya yönetmelik bulunmakta ve kalite kontrolleri bunlara göre düzenli bir şekilde yapılmaktadır. Artan tüketici isteklerinin de etkisiyle, gerek süt endüstrisi ve gerekse kontrol alet ve ekipman endüstrisi büyük bir hızla gelişmektedir.    

There are 0 citations in total.

Details

Primary Language Turkish
Journal Section Articles
Authors

Tandeusz Sienkiewicz This is me

Hayri Coşkun This is me

Publication Date August 1, 2000
Published in Issue Year 2000 Volume: 25 Issue: 4

Cite

APA Sienkiewicz, T. ., & Coşkun, H. . (2000). Süt Üretimi ve Kalite Kontrol Kriterleri Bakımından Almanya’daki Mevcut Durum. Gıda, 25(4).
AMA Sienkiewicz T, Coşkun H. Süt Üretimi ve Kalite Kontrol Kriterleri Bakımından Almanya’daki Mevcut Durum. The Journal of Food. August 2000;25(4).
Chicago Sienkiewicz, Tandeusz, and Hayri Coşkun. “Süt Üretimi Ve Kalite Kontrol Kriterleri Bakımından Almanya’daki Mevcut Durum”. Gıda 25, no. 4 (August 2000).
EndNote Sienkiewicz T, Coşkun H (August 1, 2000) Süt Üretimi ve Kalite Kontrol Kriterleri Bakımından Almanya’daki Mevcut Durum. Gıda 25 4
IEEE T. . Sienkiewicz and H. . Coşkun, “Süt Üretimi ve Kalite Kontrol Kriterleri Bakımından Almanya’daki Mevcut Durum”, The Journal of Food, vol. 25, no. 4, 2000.
ISNAD Sienkiewicz, Tandeusz - Coşkun, Hayri. “Süt Üretimi Ve Kalite Kontrol Kriterleri Bakımından Almanya’daki Mevcut Durum”. Gıda 25/4 (August 2000).
JAMA Sienkiewicz T, Coşkun H. Süt Üretimi ve Kalite Kontrol Kriterleri Bakımından Almanya’daki Mevcut Durum. The Journal of Food. 2000;25.
MLA Sienkiewicz, Tandeusz and Hayri Coşkun. “Süt Üretimi Ve Kalite Kontrol Kriterleri Bakımından Almanya’daki Mevcut Durum”. Gıda, vol. 25, no. 4, 2000.
Vancouver Sienkiewicz T, Coşkun H. Süt Üretimi ve Kalite Kontrol Kriterleri Bakımından Almanya’daki Mevcut Durum. The Journal of Food. 2000;25(4).

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/