The most part of 28 million tones milk produced per year in Germany is processed by top-ten dairy companies. The legislations and regulations are available for each dairy products, and quality control of the products is regularity conducted according to these rules. By the effect of increasing demands of the consumers, both the milk and the control equipment industries are developing in a great speed.
Almanya'da yılda üretilen yaklaşık 28 milyon ton sütün yansına yakın bir kısmı, ilk büyük 10 süt fabrikası tarafından işlenmektedir. Her süt ve ürünü hakkında bir yasa veya yönetmelik bulunmakta ve kalite kontrolleri bunlara göre düzenli bir şekilde yapılmaktadır. Artan tüketici isteklerinin de etkisiyle, gerek süt endüstrisi ve gerekse kontrol alet ve ekipman endüstrisi büyük bir hızla gelişmektedir.
Sienkiewicz, T. ., & Coşkun, H. . (2000). Süt Üretimi ve Kalite Kontrol Kriterleri Bakımından Almanya’daki Mevcut Durum. Gıda, 25(4).
AMA
Sienkiewicz T, Coşkun H. Süt Üretimi ve Kalite Kontrol Kriterleri Bakımından Almanya’daki Mevcut Durum. The Journal of Food. August 2000;25(4).
Chicago
Sienkiewicz, Tandeusz, and Hayri Coşkun. “Süt Üretimi Ve Kalite Kontrol Kriterleri Bakımından Almanya’daki Mevcut Durum”. Gıda 25, no. 4 (August 2000).
EndNote
Sienkiewicz T, Coşkun H (August 1, 2000) Süt Üretimi ve Kalite Kontrol Kriterleri Bakımından Almanya’daki Mevcut Durum. Gıda 25 4
IEEE
T. . Sienkiewicz and H. . Coşkun, “Süt Üretimi ve Kalite Kontrol Kriterleri Bakımından Almanya’daki Mevcut Durum”, The Journal of Food, vol. 25, no. 4, 2000.
ISNAD
Sienkiewicz, Tandeusz - Coşkun, Hayri. “Süt Üretimi Ve Kalite Kontrol Kriterleri Bakımından Almanya’daki Mevcut Durum”. Gıda 25/4 (August 2000).
JAMA
Sienkiewicz T, Coşkun H. Süt Üretimi ve Kalite Kontrol Kriterleri Bakımından Almanya’daki Mevcut Durum. The Journal of Food. 2000;25.
MLA
Sienkiewicz, Tandeusz and Hayri Coşkun. “Süt Üretimi Ve Kalite Kontrol Kriterleri Bakımından Almanya’daki Mevcut Durum”. Gıda, vol. 25, no. 4, 2000.
Vancouver
Sienkiewicz T, Coşkun H. Süt Üretimi ve Kalite Kontrol Kriterleri Bakımından Almanya’daki Mevcut Durum. The Journal of Food. 2000;25(4).