Loading [a11y]/accessibility-menu.js
Sorbic Acid and Its Salts as Food Preservatives: II Effects on Yeats and Moulds (Turkish with English Abstract)
Year 1990 ,
Volume: 15 Issue: 4, - , 01.08.1990
Merih Kıvanç
Abstract
Inhibitory effects of sorbates depending upon the species and strains of related molds and yeasts. The growth of molds and yeasts and the aflatoxin production of some moulds are inhibited and/or delayed by the sorbates. Some molds and yeasts are able to metabolize sorbic acid or shows resistance to it.
Gıda Koruyucusu Olarak Sorbik Asit ve Tuzları: II Küf ve Mayalara Etkisi
Year 1990 ,
Volume: 15 Issue: 4, - , 01.08.1990
Merih Kıvanç
Abstract
Sorbatların küf ve mayalara etkisi tür ve suşlara göre değişmektedir. Sorbatlar küf ve mayaların gelişmesini, bazı küflerin toksin oluşturmalarını engellemekte veya geciktirmektedir. Bazı maya ve küfler ise sorbatlara karşı direnç göstermekte hatta onları kullanabilmektedir.
There are 0 citations in total.
Cite
APA
Kıvanç, M. . (1990). Gıda Koruyucusu Olarak Sorbik Asit ve Tuzları: II Küf ve Mayalara Etkisi. Gıda, 15(4).
AMA
Kıvanç M. Gıda Koruyucusu Olarak Sorbik Asit ve Tuzları: II Küf ve Mayalara Etkisi. The Journal of Food. August 1990;15(4).
Chicago
Kıvanç, Merih. “Gıda Koruyucusu Olarak Sorbik Asit Ve Tuzları: II Küf Ve Mayalara Etkisi”. Gıda 15, no. 4 (August 1990).
EndNote
Kıvanç M (August 1, 1990) Gıda Koruyucusu Olarak Sorbik Asit ve Tuzları: II Küf ve Mayalara Etkisi. Gıda 15 4
IEEE
M. . Kıvanç, “Gıda Koruyucusu Olarak Sorbik Asit ve Tuzları: II Küf ve Mayalara Etkisi”, The Journal of Food , vol. 15, no. 4, 1990.
ISNAD
Kıvanç, Merih. “Gıda Koruyucusu Olarak Sorbik Asit Ve Tuzları: II Küf Ve Mayalara Etkisi”. Gıda 15/4 (August 1990).
JAMA
Kıvanç M. Gıda Koruyucusu Olarak Sorbik Asit ve Tuzları: II Küf ve Mayalara Etkisi. The Journal of Food . 1990;15.
MLA
Kıvanç, Merih. “Gıda Koruyucusu Olarak Sorbik Asit Ve Tuzları: II Küf Ve Mayalara Etkisi”. Gıda, vol. 15, no. 4, 1990.
Vancouver
Kıvanç M. Gıda Koruyucusu Olarak Sorbik Asit ve Tuzları: II Küf ve Mayalara Etkisi. The Journal of Food. 1990;15(4).
GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır.
GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).
https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/