BibTex RIS Cite

Viscosity of Tomato Pulp and Paste and Effect of Process Conditions on Color (in Turkish)

Year 1985, Volume: 10 Issue: 3, - , 01.06.1985

Abstract

Kıvam ve renk, domates pulpu ve salçada kaliteyi belirleyen ve ticarette üzerinde en çok durulan iki önemli etkendir. Domates salçasında renk ve kıvam ile hammaddenin durumu arasında yakın bir ilişki bulunduğu bilinmektedir. Ancak her iki kalite öğesini ve özellikle kıvamı, hammadde olduğu kadar, proses koşulları da etkilemektedir.

Domates Pulpu ve Salçasında Viskozite (Konsistens) ve Renk Üzerine Proses Koşullarının Etkisi

Year 1985, Volume: 10 Issue: 3, - , 01.06.1985

Abstract

Kıvam ve renk, domates pulpu ve salçada kaliteyi belirleyen ve ticarette üzerinde en çok durulan iki önemli etkendir. Domates salçasında renk ve kıvam ile hammaddenin durumu arasında yakın bir ilişki bulunduğu bilinmektedir. Ancak her iki kalite öğesini ve özellikle kıvamı, hammadde olduğu kadar, proses koşulları da etkilemektedir.

There are 0 citations in total.

Details

Primary Language Turkish
Journal Section Articles
Authors

Aziz Ekşi This is me

Nevzat Artık This is me

Publication Date June 1, 1985
Published in Issue Year 1985 Volume: 10 Issue: 3

Cite

APA Ekşi, A. ., & Artık, N. . (1985). Domates Pulpu ve Salçasında Viskozite (Konsistens) ve Renk Üzerine Proses Koşullarının Etkisi. Gıda, 10(3).
AMA Ekşi A, Artık N. Domates Pulpu ve Salçasında Viskozite (Konsistens) ve Renk Üzerine Proses Koşullarının Etkisi. The Journal of Food. June 1985;10(3).
Chicago Ekşi, Aziz, and Nevzat Artık. “Domates Pulpu Ve Salçasında Viskozite (Konsistens) Ve Renk Üzerine Proses Koşullarının Etkisi”. Gıda 10, no. 3 (June 1985).
EndNote Ekşi A, Artık N (June 1, 1985) Domates Pulpu ve Salçasında Viskozite (Konsistens) ve Renk Üzerine Proses Koşullarının Etkisi. Gıda 10 3
IEEE A. . Ekşi and N. . Artık, “Domates Pulpu ve Salçasında Viskozite (Konsistens) ve Renk Üzerine Proses Koşullarının Etkisi”, The Journal of Food, vol. 10, no. 3, 1985.
ISNAD Ekşi, Aziz - Artık, Nevzat. “Domates Pulpu Ve Salçasında Viskozite (Konsistens) Ve Renk Üzerine Proses Koşullarının Etkisi”. Gıda 10/3 (June 1985).
JAMA Ekşi A, Artık N. Domates Pulpu ve Salçasında Viskozite (Konsistens) ve Renk Üzerine Proses Koşullarının Etkisi. The Journal of Food. 1985;10.
MLA Ekşi, Aziz and Nevzat Artık. “Domates Pulpu Ve Salçasında Viskozite (Konsistens) Ve Renk Üzerine Proses Koşullarının Etkisi”. Gıda, vol. 10, no. 3, 1985.
Vancouver Ekşi A, Artık N. Domates Pulpu ve Salçasında Viskozite (Konsistens) ve Renk Üzerine Proses Koşullarının Etkisi. The Journal of Food. 1985;10(3).

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/