BibTex RIS Cite

The Importance of Made of Sesame Seed With Sugar In Our Nutrition (Turkish with English Abstract)

Year 1985, Volume: 10 Issue: 3, - , 01.06.1985

Abstract

In this article the importance of made of sesame seed with sugar in our nutrition had been discussed.

Tahin Helvasının Yapılışı ve Beslememizdeki Yeri

Year 1985, Volume: 10 Issue: 3, - , 01.06.1985

Abstract

-

There are 0 citations in total.

Details

Primary Language Turkish
Journal Section Articles
Publication Date June 1, 1985
Published in Issue Year 1985 Volume: 10 Issue: 3

Cite

APA Tahin Helvasının Yapılışı ve Beslememizdeki Yeri. (1985). Gıda, 10(3).
AMA Tahin Helvasının Yapılışı ve Beslememizdeki Yeri. The Journal of Food. June 1985;10(3).
Chicago “Tahin Helvasının Yapılışı Ve Beslememizdeki Yeri”. Gıda 10, no. 3 (June 1985).
EndNote (June 1, 1985) Tahin Helvasının Yapılışı ve Beslememizdeki Yeri. Gıda 10 3
IEEE “Tahin Helvasının Yapılışı ve Beslememizdeki Yeri”, The Journal of Food, vol. 10, no. 3, 1985.
ISNAD “Tahin Helvasının Yapılışı Ve Beslememizdeki Yeri”. Gıda 10/3 (June 1985).
JAMA Tahin Helvasının Yapılışı ve Beslememizdeki Yeri. The Journal of Food. 1985;10.
MLA “Tahin Helvasının Yapılışı Ve Beslememizdeki Yeri”. Gıda, vol. 10, no. 3, 1985.
Vancouver Tahin Helvasının Yapılışı ve Beslememizdeki Yeri. The Journal of Food. 1985;10(3).

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/