Loading [a11y]/accessibility-menu.js
The Importance of Made of Sesame Seed With Sugar In Our Nutrition (Turkish with English Abstract)
Year 1985,
Volume: 10 Issue: 3, - , 01.06.1985
Abstract
In this article the importance of made of sesame seed with sugar in our nutrition had been discussed.
Tahin Helvasının Yapılışı ve Beslememizdeki Yeri
Year 1985,
Volume: 10 Issue: 3, - , 01.06.1985
There are 0 citations in total.
Cite
APA |
Tahin Helvasının Yapılışı ve Beslememizdeki Yeri. (1985). Gıda, 10(3). |
|
AMA |
Tahin Helvasının Yapılışı ve Beslememizdeki Yeri. The Journal of Food. June 1985;10(3). |
|
Chicago |
“Tahin Helvasının Yapılışı Ve Beslememizdeki Yeri”. Gıda 10, no. 3 (June 1985). |
|
EndNote |
(June 1, 1985) Tahin Helvasının Yapılışı ve Beslememizdeki Yeri. Gıda 10 3 |
|
IEEE |
“Tahin Helvasının Yapılışı ve Beslememizdeki Yeri”, The Journal of Food, vol. 10, no. 3, 1985. |
|
ISNAD |
“Tahin Helvasının Yapılışı Ve Beslememizdeki Yeri”. Gıda 10/3 (June 1985). |
|
JAMA |
Tahin Helvasının Yapılışı ve Beslememizdeki Yeri. The Journal of Food. 1985;10. |
|
MLA |
“Tahin Helvasının Yapılışı Ve Beslememizdeki Yeri”. Gıda, vol. 10, no. 3, 1985. |
|
Vancouver |
Tahin Helvasının Yapılışı ve Beslememizdeki Yeri. The Journal of Food. 1985;10(3). |
|

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır.
GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).
https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/