BibTex RIS Cite

The Effect of Freezing on the Microflora of Tripe (in English)

Year 1993, Volume: 18 Issue: 2, - , 01.04.1993

Abstract

Tripe is mostly consumed as a traditional soup called “Tripe Soup” in Turkey. Tripe produced for local consumption is cleaned, scalded, washed and then sold in retail markets in the country. Few differences were detected in bacterial flora of frozen tripe samples stored at –18 oC. Cleaned frozen tripe can be stored at –18 oC for up to 2 years at least.

Dondurmanın İşkembenin Mikroflorası Üzerine Etkisi (İngilizce)

Year 1993, Volume: 18 Issue: 2, - , 01.04.1993

Abstract

Ülkemizde daha çok çorba şeklinde tüketilen bir ürün olan işkembe, mezbahadan temizlenmiş olarak alınmış ve küçük parçalara bölünerek dondurulmuştur. İşkembeler 2 yıl süre ile –18 oC’de depolanmıştır. Belirli aralıklarla yapılan mikrobiyolojik ve duyusal analizler, temizlendikten sonra dondurulan işkembelerin –18 oC’de en az 2 yıl bozulmadan depolanabileceğini ortaya koymuştur.

There are 0 citations in total.

Details

Primary Language Turkish
Journal Section Articles
Authors

Günnur Tuncel This is me

Publication Date April 1, 1993
Published in Issue Year 1993 Volume: 18 Issue: 2

Cite

APA Tuncel, G. . (1993). Dondurmanın İşkembenin Mikroflorası Üzerine Etkisi (İngilizce). Gıda, 18(2).
AMA Tuncel G. Dondurmanın İşkembenin Mikroflorası Üzerine Etkisi (İngilizce). The Journal of Food. April 1993;18(2).
Chicago Tuncel, Günnur. “Dondurmanın İşkembenin Mikroflorası Üzerine Etkisi (İngilizce)”. Gıda 18, no. 2 (April 1993).
EndNote Tuncel G (April 1, 1993) Dondurmanın İşkembenin Mikroflorası Üzerine Etkisi (İngilizce). Gıda 18 2
IEEE G. . Tuncel, “Dondurmanın İşkembenin Mikroflorası Üzerine Etkisi (İngilizce)”, The Journal of Food, vol. 18, no. 2, 1993.
ISNAD Tuncel, Günnur. “Dondurmanın İşkembenin Mikroflorası Üzerine Etkisi (İngilizce)”. Gıda 18/2 (April 1993).
JAMA Tuncel G. Dondurmanın İşkembenin Mikroflorası Üzerine Etkisi (İngilizce). The Journal of Food. 1993;18.
MLA Tuncel, Günnur. “Dondurmanın İşkembenin Mikroflorası Üzerine Etkisi (İngilizce)”. Gıda, vol. 18, no. 2, 1993.
Vancouver Tuncel G. Dondurmanın İşkembenin Mikroflorası Üzerine Etkisi (İngilizce). The Journal of Food. 1993;18(2).

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/