BibTex RIS Cite

Phenolic Compounds in Grape (Turkish with English Abstract)

Year 2003, Volume: 28 Issue: 3, - , 01.06.2003

Abstract

Much work has been carried out on the study of phenolic substances in grape and in wine and a very complete review was published by Singlelton and Esav in 1969. Considerable progress has been made since then, the use of high performance liquid chromatography (HPLC) that can be both separation and quantitative analysis. In this article, main phenolic substances in grapes which were separated and quantitatively determined by much research are given.  

Üzümde Fenolik Bileşikler

Year 2003, Volume: 28 Issue: 3, - , 01.06.2003

Abstract

Üzüm ve şaraptaki fenolik bileşikler üzerinde günümüze dek bir çok çalışma gerçekleştirilmiş olup, bu konuyla ilgili en tatmin edici eser Singlelton ve Esav (1969) tarafından yayınlanmıştır. Bu çalışmadan, sonra üzümlerdeki fenolik bileşiklerle ilgili çalışmalar yoğun bir şekilde devam etmiş ve özellikle de HPLC'nin kullanımıyla birlikte fenolik bileşiklerin ayrımı ve kantitatif analizleri gerçekleştirilmiştir. Bu makalede bir çok çalışma sayesinde ayrımı ve miktarları belirlenen üzümlerdeki fenolik bileşikler açıklanmıştır.  

There are 0 citations in total.

Details

Primary Language Turkish
Journal Section Articles
Authors

Gökhan Söylemezoğlu This is me

Publication Date June 1, 2003
Published in Issue Year 2003 Volume: 28 Issue: 3

Cite

APA Söylemezoğlu, G. . (2003). Üzümde Fenolik Bileşikler. Gıda, 28(3).
AMA Söylemezoğlu G. Üzümde Fenolik Bileşikler. The Journal of Food. June 2003;28(3).
Chicago Söylemezoğlu, Gökhan. “Üzümde Fenolik Bileşikler”. Gıda 28, no. 3 (June 2003).
EndNote Söylemezoğlu G (June 1, 2003) Üzümde Fenolik Bileşikler. Gıda 28 3
IEEE G. . Söylemezoğlu, “Üzümde Fenolik Bileşikler”, The Journal of Food, vol. 28, no. 3, 2003.
ISNAD Söylemezoğlu, Gökhan. “Üzümde Fenolik Bileşikler”. Gıda 28/3 (June 2003).
JAMA Söylemezoğlu G. Üzümde Fenolik Bileşikler. The Journal of Food. 2003;28.
MLA Söylemezoğlu, Gökhan. “Üzümde Fenolik Bileşikler”. Gıda, vol. 28, no. 3, 2003.
Vancouver Söylemezoğlu G. Üzümde Fenolik Bileşikler. The Journal of Food. 2003;28(3).

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/