BibTex RIS Cite

Phosphates as Food Additives (Turkish with English Abstract)

Year 1994, Volume: 19 Issue: 1, - , 01.02.1994

Abstract

Phosphates have important functions not only as a nutritional value but also as food additives. Here, classification of phosphates, their chemical properties and their use and functions in various food staff were reviewed in detail.

Gıda Katkı Maddesi Olarak Fosfatlar

Year 1994, Volume: 19 Issue: 1, - , 01.02.1994

Abstract

Fosfatların besleyici değerinden çok, gıda katkı maddesi olarak önemli fonksiyonları bulunmaktadır. Bu derlemede fosfatların sınıflandırılması, kimyasal özellikleri, çeşitli gıdalarda kullanımı ve fonksiyonları hakkında detaylı bilgi verilmiştir.    

There are 0 citations in total.

Details

Primary Language Turkish
Journal Section Articles
Authors

Songül Çakmakçı This is me

Publication Date February 1, 1994
Published in Issue Year 1994 Volume: 19 Issue: 1

Cite

APA Çakmakçı, S. . (1994). Gıda Katkı Maddesi Olarak Fosfatlar. Gıda, 19(1).
AMA Çakmakçı S. Gıda Katkı Maddesi Olarak Fosfatlar. The Journal of Food. February 1994;19(1).
Chicago Çakmakçı, Songül. “Gıda Katkı Maddesi Olarak Fosfatlar”. Gıda 19, no. 1 (February 1994).
EndNote Çakmakçı S (February 1, 1994) Gıda Katkı Maddesi Olarak Fosfatlar. Gıda 19 1
IEEE S. . Çakmakçı, “Gıda Katkı Maddesi Olarak Fosfatlar”, The Journal of Food, vol. 19, no. 1, 1994.
ISNAD Çakmakçı, Songül. “Gıda Katkı Maddesi Olarak Fosfatlar”. Gıda 19/1 (February 1994).
JAMA Çakmakçı S. Gıda Katkı Maddesi Olarak Fosfatlar. The Journal of Food. 1994;19.
MLA Çakmakçı, Songül. “Gıda Katkı Maddesi Olarak Fosfatlar”. Gıda, vol. 19, no. 1, 1994.
Vancouver Çakmakçı S. Gıda Katkı Maddesi Olarak Fosfatlar. The Journal of Food. 1994;19(1).

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/