Hamilton, D., Dennis, S. (2004). Pesticide residues in food and drinking water. John Wiley & Sons Ltd, England.
Kılıç, S. (2001). Süt endüstrisinde laktik asit bakterileri. Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Yayınları, Ege Üniversitesi Matbaası, Bornova, İzmir.
Ozer, B.H. (1999). Microflora of white-brined cheeses. In: Encyclopaedia of food microbiology. Robinson, R.K., Batt, C.A., Patel, P.D. (eds.), Academic Press, London, UK, 397-402.
Akdemir, O., Hepbaşlı, A., Kınık, Ö. (2004). Recent situation of energy consumption in Turkey dairy industry. International Dairy Symposium: Recent Developments in Dairy Science and Technology, May 24-28, 2004, Isparta, Turkey, Book of Proceedings, 10-16.
Dergimiz birçok dizin tarafından indekslenmekte ve ayrıca indekslenmek üzere incelenmeye alınmış bulunmaktadır.