Cilt: 35 Sayı: 3, 1.06.2010

Yıl: 2010

Makaleler

 

2. Kabuk Soyma Yöntemlerinin Havuç Kalitesine Etkisi (İngilizce)

 

6. Çiğ Süt ve Peynir Örneklerinden İzole Edilen Laktik Asit Bakterilerinin Antimikrobiyel Aktiviteleri

 

7. Yenilebilir Bitki ve Tohum Filizlerinin Fonksiyonel Özellikleri

 

10. Tahıl Protein Hidrolizatlarının Antioksidan Aktiviteleri

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/