Özlem Aktürk Gümüşay profil resmi
Özlem Aktürk Gümüşay Arş. Gör.
Yayın 1 Hakemlik 0 CrossRef Atıf 8
1 Yayın
0 Hakemlik
8 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri

Kurum

Yayınlar

Dondurarak Kurutma İşleminin Karayemiş ve Kivinin Fiziksel ve Antioksidan Özellikleri Üzerine Etkisi
Yazarlar: Özlem Aktürk Gümüşay , Meral Yıldırım Yalçın
Yayın Bilgisi: 2019 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.543985
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1674

0

1674

Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.

Yayınlar

Dondurarak Kurutma İşleminin Karayemiş ve Kivinin Fiziksel ve Antioksidan Özellikleri Üzerine Etkisi
Yazarlar: Özlem Aktürk Gümüşay , Meral Yıldırım Yalçın
Yayın Bilgisi: 2019 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.543985
ATIF 8 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1674

8

0

1674

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.