Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Bayram Altıntaş
Öğretim Görevlisi
Sivas Cumhuriyet Üniversitesi
Yayın
2
Hakemlik
0
2
Yayın
0
Hakemlik
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Uzmanlık Alanları
Aşçılık
Pastacılık
Yöresel Mutfaklar
Dünya Mutfakları
Gastronomi Turizmi
Kurum
Sivas Cumhuriyet Üniversitesi
Popüler Yayınları
YEREL HALKIN COĞRAFİ İŞARETLİ ÜRÜNLERE BAKIŞ AÇILARI: SİVAS İLİ ÖRNEĞİ
Yazarlar:
Bayram Altıntaş
,
Gül Yılmaz
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: 10.32958/gastoria.1427492
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
777
0
ATIF
1
FAVORİ
777
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
KEÇİBOYNUZU UNUNUN ÇİKOLATALI PUDİNG YAPIMINDA KULLANILMASI
Yazarlar:
Bayram Altıntaş
,
Emine Yılmaz
,
Kübra Tahanci
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Sivas Interdisipliner Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
48
0
FAVORİ
48
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
YEREL HALKIN COĞRAFİ İŞARETLİ ÜRÜNLERE BAKIŞ AÇILARI: SİVAS İLİ ÖRNEĞİ
Yazarlar:
Bayram Altıntaş
,
Gül Yılmaz
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: 10.32958/gastoria.1427492
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
777
1
FAVORİ
777
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
Sivas Interdisipliner Turizm Araştırmaları Dergisi
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.
Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat