Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Ali Sarper Karabulut
ANADOLU ÜNİVERSİTESİ
Yayın
1
Hakemlik
0
1
Yayın
0
Hakemlik
0009-0005-7682-9987
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Uzmanlık Alanları
Geleneksel Yemek
Kurum
ANADOLU ÜNİVERSİTESİ
Popüler Yayınları
Sürdürülebilir Mutfak Kültürü; Adana Unutulmaya Yüz Tutmuş Yerel Yemekleri Üzerine Bir Çalışma
Yazarlar:
Pınar Şenel
,
Ali Sarper Karabulut
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Aydın Gastronomy
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
603
0
ATIF
1
FAVORİ
603
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Sürdürülebilir Mutfak Kültürü; Adana Unutulmaya Yüz Tutmuş Yerel Yemekleri Üzerine Bir Çalışma
Yazarlar:
Pınar Şenel
,
Ali Sarper Karabulut
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Aydın Gastronomy
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
603
1
FAVORİ
603
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Aydın Gastronomy
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.
Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat