avatar
Ali İhsan Uygun Öğretim Görevlisi KARAMANOĞLU MEHMETBEY ÜNİVERSİTESİ
Yayın 2 Hakemlik 0 CrossRef Atıf 3
2 Yayın
0 Hakemlik
3 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Otel İşletmeciliği Turizm Gastronomi ve Mutfak Sanatları

Kurum

KARAMANOĞLU MEHMETBEY ÜNİVERSİTESİ

Popüler Yayınları

Mutfakta Yeni Trend: Moleküler Gastronomi
Yayın Bilgisi: 2020 , Turizm Çalışmaları Dergisi
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 6 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 7169

0

6

7169

Antalya İlinin Coğrafi İşaret Almış Gastronomik Ürünlerinin Değerlendirilmesi
Yazarlar: Ali İhsan Uygun , Yaşar Mert Demiral, Nurcan Uslu
DOI: 10.29228/mekcad.14
ATIF 3 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1085

3

1

1085

Yayınlar

Antalya İlinin Coğrafi İşaret Almış Gastronomik Ürünlerinin Değerlendirilmesi
Yazarlar: Ali İhsan Uygun , Yaşar Mert Demiral, Nurcan Uslu
DOI: 10.29228/mekcad.14
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1085

1

1085

Mutfakta Yeni Trend: Moleküler Gastronomi
Yayın Bilgisi: 2020 , Turizm Çalışmaları Dergisi
DOI: -
FAVORİ 6 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 7169

6

7169

Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.

Yayınlar

Antalya İlinin Coğrafi İşaret Almış Gastronomik Ürünlerinin Değerlendirilmesi
Yazarlar: Ali İhsan Uygun , Yaşar Mert Demiral, Nurcan Uslu
DOI: 10.29228/mekcad.14
ATIF 3 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1085

3

1

1085

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.