Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Aybüke Kayışkıran
Yüksek Lisans
Bir kuruma bağlı değildir
Yayın
1
Hakemlik
0
1
Yayın
0
Hakemlik
0000-0002-4547-9778
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Uzmanlık Alanları
Klinik Beslenme
Beslenme ve Diyetetik (Diğer)
Kurum
Bir kuruma bağlı değildir
Yayınlar
Nörogastronomi ve Sağlıklı Besin Seçimini Geliştirme Üzerindeki Rolü
Yazarlar:
Aybüke Kayışkıran
,
Elif Emiroğlu
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Toros University Journal of Food Nutrition and Gastronomy
DOI: 10.58625/jfng-2475
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
530
0
FAVORİ
530
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Toros University Journal of Food Nutrition and Gastronomy
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.
Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat