Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Ayça Hasanoğlu
Prof. Dr.
BURSA TEKNİK ÜNİVERSİTESİ
Yayın
2
Hakemlik
0
CrossRef Atıf
1
2
Yayın
0
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Kimya Mühendisliği
Kurum
BURSA TEKNİK ÜNİVERSİTESİ
Yayınlar
Peynir altı suyu derişikleştirilme süreci için çeşitli membran temas ettirici sistemlerinin karşılaştırılması
Yazarlar:
Ayça Hasanoğlu
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gazi Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi Dergisi
DOI: 10.17341/gazimmfd.532174
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1094
0
FAVORİ
1094
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
CONCENTRATION OF SKIM MILK AND DAIRY PRODUCTS BY FORWARD OSMOSIS
Yazarlar:
Ayça Hasanoğlu
, Kübra Gül
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Journal of the Turkish Chemical Society Section B: Chemical Engineering
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2630
0
FAVORİ
2630
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Gazi Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi Dergisi
Journal of the Turkish Chemical Society Section B: Chemical Engineering
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.
Yayınlar
Peynir altı suyu derişikleştirilme süreci için çeşitli membran temas ettirici sistemlerinin karşılaştırılması
Yazarlar:
Ayça Hasanoğlu
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gazi Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi Dergisi
DOI: 10.17341/gazimmfd.532174
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1094
1
ATIF
0
FAVORİ
1094
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat