Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Şahıs
Sendika
Firma
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Türkçe
İngilizce
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Ayşe Seray Çetin
Arş. Gör.
İstanbul Gelişim Üniversitesi
Yayın
3
Hakemlik
0
CrossRef Atıf
1
3
Yayın
0
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Turizm
Mutfak Sanatları
Veteriner Gıda Hijyeni ve Teknolojisi
Kurum
İstanbul Gelişim Üniversitesi
Popüler Yayınları
Buzdolabı Vatandaşları: Bir Gastronomi Distopyası
Yazarlar:
Ayşe Seray Çetin
Yayın Bilgisi: 2023 ,
ART/icle: Sanat ve Tasarım Dergisi
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
3
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
586
0
ATIF
3
FAVORİ
586
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Buzdolabı Vatandaşları: Bir Gastronomi Distopyası
Yazarlar:
Ayşe Seray Çetin
Yayın Bilgisi: 2023 ,
ART/icle: Sanat ve Tasarım Dergisi
DOI: -
FAVORİ
3
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
586
3
FAVORİ
586
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Esnaf Lokantalarında Kullanılan Kesme/Doğrama Tahtalarının Gıda Güvenliği Açısından Değerlendirilmesi: İstanbul Örneği
Yazarlar:
Ayşe Seray Çetin
,
Murat Doğan
Yayın Bilgisi: 2022 ,
İstanbul Gelişim Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi
DOI: 10.38079/igusabder.1097532
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
5566
0
FAVORİ
5566
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İstanbul’ da satışa sunulan keklerde yer fıstığı kalıntısının araştırılması
Yazarlar:
Ayşe Seray Çetin
,
Hilal Çolak
,
Hamparsun Hampıkyan
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Food and Health
DOI: 10.3153/FH21028
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1570
0
FAVORİ
1570
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
ART/icle: Sanat ve Tasarım Dergisi
Food and Health
İstanbul Gelişim Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi
Editörlük
ART/icle: Sanat ve Tasarım Dergisi
Alan Editörü
Yayınlar
Esnaf Lokantalarında Kullanılan Kesme/Doğrama Tahtalarının Gıda Güvenliği Açısından Değerlendirilmesi: İstanbul Örneği
Yazarlar:
Ayşe Seray Çetin
,
Murat Doğan
Yayın Bilgisi: 2022 ,
İstanbul Gelişim Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi
DOI: 10.38079/igusabder.1097532
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
5566
1
ATIF
0
FAVORİ
5566
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat