Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Bakıt Borkoyev
Yayın
1
Hakemlik
1
1
Yayın
1
Hakemlik
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Kurum
Yayınlar
YEŞİL CEVİZ MEYVELERİ VE YAPRAKLARININ FLAVONOİD VE TOPLAM FENOLİK İÇERİKLERİ İLE EKSTRAKTLARININ KURUTUN MİKROBİYOLOJİK ÖZELLİKLERİNE ETKİSİ
Yazarlar:
Fatih Ramazan İstanbullugil
, Ziadat Salieva, Kalipa Salieva,
Bakıt Borkoyev
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD24073
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
28
0
FAVORİ
28
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Gıda
Hakemlik
MANAS Journal of Engineering
Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat