Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Kadir Bülent Belibağlı
Yrd. Doç. Dr.
GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ
Yayın
1
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
1
1
Yayın
1
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Kurum
GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ
Yayınlar
Effects of Storage on The Quality of Sous Vide Processed Lamb Liver
Yazarlar:
Kadir Bülent Belibağlı
, Ebru Ersan
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.363761
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2665
0
FAVORİ
2665
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Hakemlik
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Yayınlar
Effects of Storage on The Quality of Sous Vide Processed Lamb Liver
Yazarlar:
Kadir Bülent Belibağlı
, Ebru Ersan
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.363761
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2665
1
ATIF
0
FAVORİ
2665
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat