Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Bengu Ozturk
Yrd. Doç. Dr.
Yayın
1
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
2
1
Yayın
1
Hakemlik
2
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Endüstriyel Biyoteknoloji
Nanoteknoloji
Gıda Bilimleri
Gıda Teknolojileri
Süt Teknolojisi
Temel Gıda İşlemleri
Yağ Teknolojisi
Kurum
Yayınlar
REISHI (Ganoderma lucidum) EKSTRAKTI KATKILI TAZE PORTAKAL SUYUNUN FİZİKSEL, KİMYASAL VE DUYUSAL ÖZELLİKLERİ
Yazarlar:
Bengu Ozturk
, Gizem Kuscu
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19125
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
871
0
FAVORİ
871
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Gıda
Hakemlik
Uluslararası Doğu Anadolu Fen Mühendislik ve Tasarım Dergisi
Yayınlar
REISHI (Ganoderma lucidum) EKSTRAKTI KATKILI TAZE PORTAKAL SUYUNUN FİZİKSEL, KİMYASAL VE DUYUSAL ÖZELLİKLERİ
Yazarlar:
Bengu Ozturk
, Gizem Kuscu
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19125
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
871
2
ATIF
0
FAVORİ
871
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat