Bengu Ozturk profil resmi
Bengu Ozturk Yrd. Doç. Dr.
Yayın 1 Hakemlik 1 CrossRef Atıf 2
1 Yayın
1 Hakemlik
2 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Endüstriyel Biyoteknoloji Nanoteknoloji Gıda Bilimleri Gıda Teknolojileri Süt Teknolojisi Temel Gıda İşlemleri Yağ Teknolojisi

Kurum

Yayınlar

REISHI (Ganoderma lucidum) EKSTRAKTI KATKILI TAZE PORTAKAL SUYUNUN FİZİKSEL, KİMYASAL VE DUYUSAL ÖZELLİKLERİ
Yazarlar: Bengu Ozturk , Gizem Kuscu
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19125
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 871

0

871

Makalelerin Yayımlandığı Dergiler

Yayınlar

REISHI (Ganoderma lucidum) EKSTRAKTI KATKILI TAZE PORTAKAL SUYUNUN FİZİKSEL, KİMYASAL VE DUYUSAL ÖZELLİKLERİ
Yazarlar: Bengu Ozturk , Gizem Kuscu
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19125
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 871

2

0

871

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.