Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Beyza Sarıcaoglu
İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ, KİMYA-METALURJİ FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ PR.
Yayın
1
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
5
1
Yayın
1
Hakemlik
5
CrossRef Atıf
0000-0002-8422-0478
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Kimyası ve Gıda Sensör Bilimi
Kurum
İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ, KİMYA-METALURJİ FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ PR.
Yayınlar
KARAYEMİŞ MEYVESİNİN BİYOAKTİF ÖZELLİKLERİ VE FONKSİYONEL GIDALARDA KULLANIM POTANSİYELİ
Yazarlar:
Beyza Vahapoğlu
, Esma Nur Altan,
İbrahim Gülseren
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18055
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4824
0
FAVORİ
4824
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Gıda
Hakemlik
International Journal of Secondary Metabolite
Yayınlar
KARAYEMİŞ MEYVESİNİN BİYOAKTİF ÖZELLİKLERİ VE FONKSİYONEL GIDALARDA KULLANIM POTANSİYELİ
Yazarlar:
Beyza Vahapoğlu
, Esma Nur Altan,
İbrahim Gülseren
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18055
ATIF
5
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4824
5
ATIF
0
FAVORİ
4824
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat