Beyza Sarıcaoglu profil resmi
Beyza Sarıcaoglu İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ, KİMYA-METALURJİ FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ PR.
Yayın 1 Hakemlik 1 CrossRef Atıf 5
1 Yayın
1 Hakemlik
5 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Kimyası ve Gıda Sensör Bilimi

Kurum

İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ, KİMYA-METALURJİ FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ PR.

Yayınlar

KARAYEMİŞ MEYVESİNİN BİYOAKTİF ÖZELLİKLERİ VE FONKSİYONEL GIDALARDA KULLANIM POTANSİYELİ
Yazarlar: Beyza Vahapoğlu , Esma Nur Altan, İbrahim Gülseren
Yayın Bilgisi: 2018 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18055
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4824

0

4824

Makalelerin Yayımlandığı Dergiler

Yayınlar

KARAYEMİŞ MEYVESİNİN BİYOAKTİF ÖZELLİKLERİ VE FONKSİYONEL GIDALARDA KULLANIM POTANSİYELİ
Yazarlar: Beyza Vahapoğlu , Esma Nur Altan, İbrahim Gülseren
Yayın Bilgisi: 2018 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18055
ATIF 5 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4824

5

0

4824

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.