Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Esen Bilge Biçer
Öğretim Görevlisi
Sivas Cumhuriyet Üniversitesi
Yayın
1
Hakemlik
2
CrossRef Atıf
3
TR Dizin Atıf
2
1
Yayın
2
Hakemlik
3
CrossRef Atıf
2
TR Dizin Atıf
0000-0003-0500-8303
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Fitopatoloji
Gıda Bilimleri
Gıda Biyoteknolojisi
Kurum
Sivas Cumhuriyet Üniversitesi
Yayınlar
CHIA TOHUMUNUN KİMYASAL, ANTİOKSİDAN VE ANTİMİKROBİYAL ÖZELLİKLERİ
Yazarlar:
Esen Bilge Sur
,
Şeniz Karabıyıklı Çiçek
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21055
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2040
0
FAVORİ
2040
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Gıda
Hakemlik
Black Sea Journal of Engineering and Science
Yayınlar
CHIA TOHUMUNUN KİMYASAL, ANTİOKSİDAN VE ANTİMİKROBİYAL ÖZELLİKLERİ
Yazarlar:
Esen Bilge Sur
,
Şeniz Karabıyıklı Çiçek
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21055
ATIF
3
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2040
3
ATIF
0
FAVORİ
2040
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat