Burcu Çabuk profil resmi
Burcu Çabuk
Yayın 2 Hakemlik 0 CrossRef Atıf 5
2 Yayın
0 Hakemlik
5 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri Fermantasyon Teknolojisi Gıda Biyoteknolojisi

Kurum

Yayınlar

KÖPÜK KURUTMA YÖNTEMİ İLE KURUTULMUŞ YUMURTA BEYAZI TOZLARININ KARAKTERİZASYONU
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19120
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1103

0

1103

Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.

Yayınlar

KÖPÜK KURUTMA YÖNTEMİ İLE KURUTULMUŞ YUMURTA BEYAZI TOZLARININ KARAKTERİZASYONU
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19120
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1103

2

0

1103

3

0

1108

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.