Burcu Çabuk profil resmi
Burcu Çabuk
Yayın 2 Hakemlik 0 CrossRef Atıf 6
2 Yayın
0 Hakemlik
6 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri Fermantasyon Teknolojisi Gıda Biyoteknolojisi

Kurum

Yayınlar

KÖPÜK KURUTMA YÖNTEMİ İLE KURUTULMUŞ YUMURTA BEYAZI TOZLARININ KARAKTERİZASYONU
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19120
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1170

0

1170

Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.

Yayınlar

KÖPÜK KURUTMA YÖNTEMİ İLE KURUTULMUŞ YUMURTA BEYAZI TOZLARININ KARAKTERİZASYONU
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19120
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1170

2

0

1170

4

0

1161

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.