Gülşah ÇALIŞKAN KOÇ Doç. Dr. UŞAK ÜNİVERSİTESİ
Yayın 7 Hakemlik 5 CrossRef Atıf 8 TR Dizin Atıf 1
7 Yayın
5 Hakemlik
8 CrossRef Atıf
1 TR Dizin Atıf
Takipçi
Takip Edilen

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri

Kurum

UŞAK ÜNİVERSİTESİ

Yayınlar

0

FAVORİ

609

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
KÖPÜK KURUTMA YÖNTEMİ İLE KURUTULMUŞ YUMURTA BEYAZI TOZLARININ KARAKTERİZASYONU
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19120
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 713

0

FAVORİ

713

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
ISPANAK TOZU İLE ZENGİNLEŞTİRİLMİŞ KEKLERİN KALİTE PARAMETRELERİ İLE DUYUSAL ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ
Yazarlar: Gülşah ÇALIŞKAN KOÇ , Tuğçe ERBAKAN, Elif ARICI, Safiye Nur DİRİM
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19047
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1284

0

FAVORİ

1284

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

0

FAVORİ

639

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
TARÇIN, KEÇİBOYNUZU VE ZENCEFİL İLE ZENGİNLEŞTİRİLEREK ÜRETİLMİŞ KEÇİ SÜTÜ TOZLARININ ÖZELLİKLERİ
Yazarlar: Hale BAYKAL , Kübra KARAİS, Gülşah ÇALIŞKAN KOÇ , Safiye Nur DİRİM
Yayın Bilgisi: 2018 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18046
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2083

0

FAVORİ

2083

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayınlandığı Dergiler

Yayınlar

KÖPÜK KURUTMA YÖNTEMİ İLE KURUTULMUŞ YUMURTA BEYAZI TOZLARININ KARAKTERİZASYONU
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19120
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 713

1

ATIF

0

FAVORİ

713

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
ISPANAK TOZU İLE ZENGİNLEŞTİRİLMİŞ KEKLERİN KALİTE PARAMETRELERİ İLE DUYUSAL ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ
Yazarlar: Gülşah ÇALIŞKAN KOÇ , Tuğçe ERBAKAN, Elif ARICI, Safiye Nur DİRİM
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19047
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1284

1

ATIF

0

FAVORİ

1284

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

1

ATIF

0

FAVORİ

639

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

2

ATIF

0

FAVORİ

942

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
TARÇIN, KEÇİBOYNUZU VE ZENCEFİL İLE ZENGİNLEŞTİRİLEREK ÜRETİLMİŞ KEÇİ SÜTÜ TOZLARININ ÖZELLİKLERİ
Yazarlar: Hale BAYKAL , Kübra KARAİS, Gülşah ÇALIŞKAN KOÇ , Safiye Nur DİRİM
Yayın Bilgisi: 2018 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18046
ATIF 3 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2083

3

ATIF

0

FAVORİ

2083

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.