Hakkında
DergiPark Hakkında
DergiPark Ekibi
DergiPark Doi Hizmeti
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Özel
Kişi
Diğer
Araştırmacılar
Konular
Dergi Sihirbazı
Yardım
Trendler
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Araştırmacılar
Gülşah ÇALIŞKAN KOÇ
Gülşah ÇALIŞKAN KOÇ
Doç. Dr.
UŞAK ÜNİVERSİTESİ
0000-0002-6542-3093
Yayın
7
Hakemlik
5
CrossRef Atıf
8
TR Dizin Atıf
1
0000-0002-6542-3093
7
Yayın
5
Hakemlik
8
CrossRef Atıf
1
TR Dizin Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Kurum
UŞAK ÜNİVERSİTESİ
Yayınlar
ARAPSAÇI OTUNUN (FOENİCULUM VULGARE) KURUMA KİNETİĞİNİN İNCELENMESİ VE KURUMA DAVRANIŞININ MODELLENMESİ
Yazarlar:
Yeliz TEKGÜL
,
Gülşah ÇALIŞKAN KOÇ
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20044
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
609
0
FAVORİ
609
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Keçiboynuzu, tarçın ve zencefil tozu içeren püskürtmeli kurutucuda kurutulmuş süt tozlarının ve aglomeratlarının fiziksel karakterizasyonu
Yazarlar: Hira YÜKSEL,
Gülşah ÇALIŞKAN KOÇ
,
Safiye Nur DİRİM
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
663
0
FAVORİ
663
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
KÖPÜK KURUTMA YÖNTEMİ İLE KURUTULMUŞ YUMURTA BEYAZI TOZLARININ KARAKTERİZASYONU
Yazarlar:
Gülşah ÇALIŞKAN KOÇ
,
Burcu ÇABUK
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19120
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
713
0
FAVORİ
713
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
ISPANAK TOZU İLE ZENGİNLEŞTİRİLMİŞ KEKLERİN KALİTE PARAMETRELERİ İLE DUYUSAL ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ
Yazarlar:
Gülşah ÇALIŞKAN KOÇ
, Tuğçe ERBAKAN, Elif ARICI, Safiye Nur DİRİM
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19047
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1284
0
FAVORİ
1284
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
KIRMIZI PANCAR PÜRESİNİN (BETA VULGARIS ESCULENTACRUENTA) MİKRODALGA FIRINDA KURUMA KİNETİĞİ
Yazarlar:
Safiye Nur DİRİM
,
Meryem TALİH
,
Gülşah ÇALIŞKAN KOÇ
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19028
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
639
0
FAVORİ
639
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
FARKLI MİKRODALGA GÜÇLERİNİN KÖPÜK KURUTMA YÖNTEMİ İLE KURUTULMUŞ YUMURTA BEYAZI TOZLARININ KURUMA KİNETİĞİ VE TOZ ÜRÜN ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİSİ
Yazarlar:
Gülşah ÇALIŞKAN KOÇ
,
Burcu ÇABUK
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18126
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
942
0
FAVORİ
942
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
TARÇIN, KEÇİBOYNUZU VE ZENCEFİL İLE ZENGİNLEŞTİRİLEREK ÜRETİLMİŞ KEÇİ SÜTÜ TOZLARININ ÖZELLİKLERİ
Yazarlar:
Hale BAYKAL
, Kübra KARAİS,
Gülşah ÇALIŞKAN KOÇ
, Safiye Nur DİRİM
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18046
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2083
0
FAVORİ
2083
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayınlandığı Dergiler
Gıda
Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
Hakemlik
Gıda
International Journal of Pure and Applied Sciences
Yayınlar
KÖPÜK KURUTMA YÖNTEMİ İLE KURUTULMUŞ YUMURTA BEYAZI TOZLARININ KARAKTERİZASYONU
Yazarlar:
Gülşah ÇALIŞKAN KOÇ
,
Burcu ÇABUK
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19120
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
713
1
ATIF
0
FAVORİ
713
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
ISPANAK TOZU İLE ZENGİNLEŞTİRİLMİŞ KEKLERİN KALİTE PARAMETRELERİ İLE DUYUSAL ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ
Yazarlar:
Gülşah ÇALIŞKAN KOÇ
, Tuğçe ERBAKAN, Elif ARICI, Safiye Nur DİRİM
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19047
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1284
1
ATIF
0
FAVORİ
1284
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
KIRMIZI PANCAR PÜRESİNİN (BETA VULGARIS ESCULENTACRUENTA) MİKRODALGA FIRINDA KURUMA KİNETİĞİ
Yazarlar:
Safiye Nur DİRİM
,
Meryem TALİH
,
Gülşah ÇALIŞKAN KOÇ
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19028
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
639
1
ATIF
0
FAVORİ
639
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
FARKLI MİKRODALGA GÜÇLERİNİN KÖPÜK KURUTMA YÖNTEMİ İLE KURUTULMUŞ YUMURTA BEYAZI TOZLARININ KURUMA KİNETİĞİ VE TOZ ÜRÜN ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİSİ
Yazarlar:
Gülşah ÇALIŞKAN KOÇ
,
Burcu ÇABUK
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18126
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
942
2
ATIF
0
FAVORİ
942
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
TARÇIN, KEÇİBOYNUZU VE ZENCEFİL İLE ZENGİNLEŞTİRİLEREK ÜRETİLMİŞ KEÇİ SÜTÜ TOZLARININ ÖZELLİKLERİ
Yazarlar:
Hale BAYKAL
, Kübra KARAİS,
Gülşah ÇALIŞKAN KOÇ
, Safiye Nur DİRİM
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18046
ATIF
3
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2083
3
ATIF
0
FAVORİ
2083
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat