Hakkında
DergiPark Hakkında
DergiPark Ekibi
DergiPark Doi Hizmeti
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Özel
Kişi
Diğer
Araştırmacılar
Konular
Dergi Sihirbazı
Yardım
Trendler
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Araştırmacılar
Safiye Nur DİRİM
Safiye Nur DİRİM
Prof. Dr.
EGE ÜNİVERSİTESİ
Bilinmiyor
Yayın
6
Hakemlik
6
CrossRef Atıf
5
Bilinmiyor
6
Yayın
6
Hakemlik
5
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Teknolojileri
Kurum
EGE ÜNİVERSİTESİ
Yayınlar
Farklı Kurutma Yöntemleriyle Meyve Kabuğu Tozu Elde Edilmesi: Fiziksel Özellikler, Toz Ürün Özelliği Ve Kurutma Yöntemlerinin Enerji Verimliliği Yönünden İncelenmesi
Yazarlar:
Eylül Elif METİNER
,
İrem BIYIKLI
,
Nilay YÜCEL
,
Tuğçe TÜRKOĞLU
,
Safiye DİRİM
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Fırat Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
277
0
FAVORİ
277
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Keçiboynuzu, tarçın ve zencefil tozu içeren püskürtmeli kurutucuda kurutulmuş süt tozlarının ve aglomeratlarının fiziksel karakterizasyonu
Yazarlar: Hira YÜKSEL,
Gülşah ÇALIŞKAN KOÇ
,
Safiye Nur DİRİM
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
663
0
FAVORİ
663
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Barbunya, Bezelye ve Börülce Kabuklarından Bitkisel Protein Konsantresi Üretimi ve Karakterizasyonu ile Kivi Püresinin Donması ve Dondurularak Kurutulması Üzerine Etkileri
Yazarlar: Gülşah KIZILALP,
Safiye Nur DİRİM
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.613551
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
692
0
FAVORİ
692
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
KIRMIZI PANCAR PÜRESİNİN (BETA VULGARIS ESCULENTACRUENTA) MİKRODALGA FIRINDA KURUMA KİNETİĞİ
Yazarlar:
Safiye Nur DİRİM
,
Meryem TALİH
,
Gülşah ÇALIŞKAN KOÇ
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19028
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
639
0
FAVORİ
639
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Santrifüj Destekli Dondurarak Konsantrasyon Yöntemi İle Farklı Yağ İçeriğindeki Sütlerin Konsantre Edilmesi
Yazarlar:
Hale BAYKAL
,
Safiye Nur DİRİM
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Şırnak Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
591
0
FAVORİ
591
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
KURUTMA YARDIMCI MADDELERİNİN DONDURARAK KURUTULMUŞ TAFLAN TOZLARININ ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİSİ
Yazarlar:
Meryem TALİH
,
Safiye Nur DİRİM
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD17109
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2552
0
FAVORİ
2552
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayınlandığı Dergiler
Akademik Gıda
Fırat Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
Gıda
Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
Şırnak Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
Hakemlik
Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Gıda
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
International Journal of 3D Printing Technologies and Digital Industry
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
Yayınlar
KIRMIZI PANCAR PÜRESİNİN (BETA VULGARIS ESCULENTACRUENTA) MİKRODALGA FIRINDA KURUMA KİNETİĞİ
Yazarlar:
Safiye Nur DİRİM
,
Meryem TALİH
,
Gülşah ÇALIŞKAN KOÇ
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19028
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
639
1
ATIF
0
FAVORİ
639
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
KURUTMA YARDIMCI MADDELERİNİN DONDURARAK KURUTULMUŞ TAFLAN TOZLARININ ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİSİ
Yazarlar:
Meryem TALİH
,
Safiye Nur DİRİM
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD17109
ATIF
4
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2552
4
ATIF
0
FAVORİ
2552
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat