Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Özgün Köprüalan Aydın
Doktora
EGE ÜNİVERSİTESİ
Yayın
3
Hakemlik
0
3
Yayın
0
Hakemlik
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Uzmanlık Alanları
Gıda Teknolojileri
Temel Gıda İşlemleri
Kurum
EGE ÜNİVERSİTESİ
Yayınlar
ULTRASON DESTEKLİ DONDURMA VE ÇÖZÜNDÜRME İŞLEMİNİN DANA NUAR ETİNİN KALİTE ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİSİ
Yazarlar: Hira Yüksel Sarıoğlu,
Özgün Köprüalan
,
Safiye Nur Dirim
,
Figen Ertekin
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD23097
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
255
0
FAVORİ
255
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
VALSLI KURUTMA ILE TÜKETİME HAZIR NOHUT PÜRESİ TOZU; TOZ ÜRÜNÜN FİZİKOKİMYASAL VE REOLOJİK ÖZELLİKLERİ
Yazarlar:
Esin Selçuk
,
Rabia Akçay Salık
,
Özgül Altay
,
Özgün Köprüalan
,
Figen Ertekin
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD22060
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
318
0
FAVORİ
318
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
ULTRASONİK DESTEKLİ EKSTRAKSİYON YÖNTEMİ İLE ELDE EDİLEN ZEYTİN YAPRAĞI EKSTRAKTININ İYONİK JELASYON YÖNTEMİ İLE ENKAPSÜLASYONU VE KEFİR İÇECEĞİNDE KULLANILMASI
Yazarlar:
Rabia Akçay Salık
,
Ezgi Bitim
,
Özgün Köprüalan
,
Esin Selçuk
,
Özgül Altay
,
Figen Ertekin
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD22092
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
920
0
FAVORİ
920
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Gıda
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.
Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat