avatar
Hale Baykal Yüksek Lisans
Yayın 2 Hakemlik 0 CrossRef Atıf 4
2 Yayın
0 Hakemlik
4 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Mühendislik Temel Gıda İşlemleri

Kurum

Yayınlar

TARÇIN, KEÇİBOYNUZU VE ZENCEFİL İLE ZENGİNLEŞTİRİLEREK ÜRETİLMİŞ KEÇİ SÜTÜ TOZLARININ ÖZELLİKLERİ
Yazarlar: Hale Baykal , Kübra Karais, Gülşah Çalışkan Koç , Safiye Nur Dirim
Yayın Bilgisi: 2018 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18046
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2192

0

2192

Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.

Yayınlar

TARÇIN, KEÇİBOYNUZU VE ZENCEFİL İLE ZENGİNLEŞTİRİLEREK ÜRETİLMİŞ KEÇİ SÜTÜ TOZLARININ ÖZELLİKLERİ
Yazarlar: Hale Baykal , Kübra Karais, Gülşah Çalışkan Koç , Safiye Nur Dirim
Yayın Bilgisi: 2018 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18046
ATIF 4 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2192

4

0

2192

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.