Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Yeliz Tekgül
Dr. Öğretim Görevlisi
ADNAN MENDERES UNIVERSITY
Yayın
4
Hakemlik
4
CrossRef Atıf
1
4
Yayın
4
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Kurum
ADNAN MENDERES UNIVERSITY
Yayınlar
Farklı Meyve Çekirdekleri Yağlarının Keklerin Kalite Karakteristikleri Üzerine Etkisi
Yazarlar:
Selma Lubabe Erdoğan
,
Yeliz Tekgül
,
Gülşah Çalışkan Koç
Yayın Bilgisi: 2022 ,
International Journal of Pure and Applied Sciences
DOI: 10.29132/ijpas.1062926
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1085
0
FAVORİ
1085
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
FARKLI KARBONHİDRAT FORMÜLASYONLARI İLE ÜRETİLMİŞ AYVA SUYU KONSANTRESİ KATKILI SERT ŞEKERLERİN KALİTE ÖZELLİKLERİNİN İNCELENMESİ
Yazarlar:
Ahsen Rayman Ergün
,
Yeliz Tekgül
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21027
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1843
0
FAVORİ
1843
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
ARAPSAÇI OTUNUN (FOENİCULUM VULGARE) KURUMA KİNETİĞİNİN İNCELENMESİ VE KURUMA DAVRANIŞININ MODELLENMESİ
Yazarlar:
Yeliz Tekgül
,
Gülşah Çalışkan Koç
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20044
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
788
0
FAVORİ
788
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
BROİLER ETLERİNDEKİ TETRASİKLİN VE FLORFENİKOL ANTİBİYOTİK KALINTILARININ ELISA İLE GÖRÜNTÜLENMESİ VE SIVI KROMATOGRAFİSİ KÜTLE/ KÜTLE SPEKTROMETRESİ İLE DOĞRULANMASI
Yazarlar:
Yeliz Tekgül
, Filiz Kök
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD17082
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1922
0
FAVORİ
1922
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Gıda
International Journal of Pure and Applied Sciences
Hakemlik
Adıyaman Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
Bilge International Journal of Science and Technology Research
Journal of Agricultural Biotechnology
Selcuk Journal of Agriculture and Food Sciences
Yayınlar
Farklı Meyve Çekirdekleri Yağlarının Keklerin Kalite Karakteristikleri Üzerine Etkisi
Yazarlar:
Selma Lubabe Erdoğan
,
Yeliz Tekgül
,
Gülşah Çalışkan Koç
Yayın Bilgisi: 2022 ,
International Journal of Pure and Applied Sciences
DOI: 10.29132/ijpas.1062926
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1085
1
ATIF
0
FAVORİ
1085
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat