Ahsen Rayman Ergün profil resmi
Ahsen Rayman Ergün EGE UNIVERSITY
Yayın 7 Hakemlik 9 CrossRef Atıf 2 TR Dizin Atıf 24
7 Yayın
9 Hakemlik
2 CrossRef Atıf
24 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri Meyve-Sebze Teknolojisi

Kurum

EGE UNIVERSITY

Popüler Yayınları

Yayınlar

0

621

0

432

0

1790

0

1963

Kiraz Domateslerde Donma Hızınn Kaliteye Etkisi
DOI: 10.29133/yyutbd.670610
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1876

0

1876

Dondurma İşleminde Bazı Ön Uygulamaların Çilek ve Mandalinanin Kalite Özelliklerine Etkilerinin İncelenmesi
Yazarlar: Taner Baysal, Ahsen Rayman Ergün , Berrin Akgün, Gözde Karcı, Nazmiye Kaplan
Yayın Bilgisi: 2014 , Gıda
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1801

0

1801

Yayınlar

ULTRASONİK VE ELEKTRİKSEL ÖN İŞLEMLERİN KİVİ DİLİMLERİNİN KURUMA VE KALİTE ÖZELLİKLERİNE ETKİSİ
Yayın Bilgisi: 2021 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21025
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 432

2

0

432

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.