Ahsen Rayman Ergün profil resmi
Ahsen Rayman Ergün EGE UNIVERSITY
Yayın 8 Hakemlik 9 CrossRef Atıf 2 TR Dizin Atıf 28
8 Yayın
9 Hakemlik
2 CrossRef Atıf
28 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri Meyve-Sebze Teknolojisi

Kurum

EGE UNIVERSITY

Popüler Yayınları

Yayınlar

0

101

0

680

0

469

0

1916

0

2086

0

1966

Dondurma İşleminde Bazı Ön Uygulamaların Çilek ve Mandalinanin Kalite Özelliklerine Etkilerinin İncelenmesi
Yazarlar: Taner Baysal, Ahsen Rayman Ergün , Berrin Akgün, Gözde Karcı, Nazmiye Kaplan
Yayın Bilgisi: 2014 , Gıda
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1832

0

1832

Yayınlar

ULTRASONİK VE ELEKTRİKSEL ÖN İŞLEMLERİN KİVİ DİLİMLERİNİN KURUMA VE KALİTE ÖZELLİKLERİNE ETKİSİ
Yayın Bilgisi: 2021 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21025
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 469

2

0

469

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.