Ahsen Rayman Ergün profil resmi
Ahsen Rayman Ergün EGE UNIVERSITY
Yayın 8 Hakemlik 10 CrossRef Atıf 4 TR Dizin Atıf 28
8 Yayın
10 Hakemlik
4 CrossRef Atıf
28 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri Meyve-Sebze Teknolojisi

Kurum

EGE UNIVERSITY

Popüler Yayınları

Yayınlar

0

203

0

794

0

539

0

2061

0

2269

0

2127

Dondurma İşleminde Bazı Ön Uygulamaların Çilek ve Mandalinanin Kalite Özelliklerine Etkilerinin İncelenmesi
Yazarlar: Taner Baysal, Ahsen Rayman Ergün , Berrin Akgün, Gözde Karcı, Nazmiye Kaplan
Yayın Bilgisi: 2014 , Gıda
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1902

0

1902

Yayınlar

ULTRASONİK VE ELEKTRİKSEL ÖN İŞLEMLERİN KİVİ DİLİMLERİNİN KURUMA VE KALİTE ÖZELLİKLERİNE ETKİSİ
Yayın Bilgisi: 2021 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21025
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 539

2

0

539

Kiraz Domateslerde Donma Hızınn Kaliteye Etkisi
DOI: 10.29133/yyutbd.670610
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2127

1

0

2127

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.