Hamza Bozkır profil resmi
Hamza Bozkır Doç. Dr. Sakarya Uygulamalı Bilimleri Üniversitesi, Pamukova Meslek YüksekOkulu, Gıda İşleme Bölümü
Yayın 4 Hakemlik 8 CrossRef Atıf 3
4 Yayın
8 Hakemlik
3 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Mühendisliği Gıda Bilimleri Gıda Teknolojileri Kurutma Teknolojileri Meyve-Sebze Teknolojisi Temel Gıda İşlemleri

Kurum

Sakarya Uygulamalı Bilimleri Üniversitesi, Pamukova Meslek YüksekOkulu, Gıda İşleme Bölümü

Yayınlar

0

368

0

1694

MİKRODALGA VE TERMOSONİKASYON HAŞLAMA YÖNTEMLERİ İLE PATATESİN HAŞLANMASI VE KALİTE ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ
Yayın Bilgisi: 2020 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20065
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1510

0

1510

KIRMIZI BİBER PÜRESİNİN VERİM VE KALİTESİNE MİKRODALGA ISITMANIN ETKİSİ
Yazarlar: Hamza Bozkır , Ahsen Rayman Ergün, Özge Taştan, Taner Baysal
Yayın Bilgisi: 2018 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD17103
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1506

0

1506

Makalelerin Yayımlandığı Dergiler

Yayınlar

ULTRASONİK VE ELEKTRİKSEL ÖN İŞLEMLERİN KİVİ DİLİMLERİNİN KURUMA VE KALİTE ÖZELLİKLERİNE ETKİSİ
Yayın Bilgisi: 2021 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21025
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 368

2

0

368

MİKRODALGA VE TERMOSONİKASYON HAŞLAMA YÖNTEMLERİ İLE PATATESİN HAŞLANMASI VE KALİTE ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ
Yayın Bilgisi: 2020 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20065
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1510

1

0

1510

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.