Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Ali Oğuz Büyükkileci
Doç.
İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü
Yayın
2
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
2
2
Yayın
1
Hakemlik
2
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Kurum
İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü
Yayınlar
KRİTİK ALTI SU İLE FINDIK ATIKLARINDAN ANTİOKSİDAN BİLEŞİKLERİN EKSTRAKSİYONU
Yazarlar:
Ali Oğuz Büyükkileci
,
Ece Sürek
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD17104
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2457
0
FAVORİ
2457
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
BEYAZ ÜZÜM POSASININ LAKTİK ASİT ÜRETİMİNDE KULLANILMASI
Yazarlar:
Ali Oğuz Büyükkileci
, Emrah Bayrak
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Gıda
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1459
0
FAVORİ
1459
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Gıda
Hakemlik
Gazi University Journal of Science
Yayınlar
KRİTİK ALTI SU İLE FINDIK ATIKLARINDAN ANTİOKSİDAN BİLEŞİKLERİN EKSTRAKSİYONU
Yazarlar:
Ali Oğuz Büyükkileci
,
Ece Sürek
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD17104
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2457
2
ATIF
0
FAVORİ
2457
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat