Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Cansu Akgül
Öğretim Görevlisi
İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ
Yayın
1
Hakemlik
1
1
Yayın
1
Hakemlik
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Gıda Kimyası ve Gıda Sensör Bilimi
Meyve-Sebze Teknolojisi
Yağ Teknolojisi
Kurum
İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ
Popüler Yayınları
Türk Mutfağında Zeytin Ve Zeytinyağının Kullanımı Ve Sağlık Faydası
Yazarlar:
Cansu Akgül
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Anadolu Bil Meslek Yüksekokulu Dergisi
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1326
0
ATIF
1
FAVORİ
1326
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Türk Mutfağında Zeytin Ve Zeytinyağının Kullanımı Ve Sağlık Faydası
Yazarlar:
Cansu Akgül
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Anadolu Bil Meslek Yüksekokulu Dergisi
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1326
1
FAVORİ
1326
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Anadolu Bil Meslek Yüksekokulu Dergisi
Hakemlik
Anadolu Bil Meslek Yüksekokulu Dergisi
Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat