Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Şahıs
Sendika
Firma
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Türkçe
İngilizce
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Cihan Kaya
Yüksek Lisans
KARAMANOĞLU MEHMETBEY ÜNİVERSİTESİ
Yayın
1
Hakemlik
0
1
Yayın
0
Hakemlik
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Uzmanlık Alanları
Gıda Mühendisliği
Kurum
KARAMANOĞLU MEHMETBEY ÜNİVERSİTESİ
Yayınlar
TAZE KİVİ SUYU, TAZE ZENCEFİL SUYU VE TRANSGLUTAMİNAZ ÇÖZELTİSİ İLE MARİNASYONUN TAVUK ETİNİN BAZI TEKNOLOJİK VE TEKSTÜREL ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİSİ
Yazarlar:
Cihan Kaya
,
Sümeyra Sultan Tiske İnan
,
Gizem Şahin
Yayın Bilgisi: 2025 ,
Journal of Agriculture, Food and Ecology
DOI: 10.5281/zenodo.15971650
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
74
0
FAVORİ
74
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Journal of Agriculture, Food and Ecology
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.
Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat