Sümeyra Sultan Tiske İnan profil resmi
Sümeyra Sultan Tiske İnan Dr. Öğr. Üyesi Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi
Yayın 3 Hakemlik 7
3 Yayın
7 Hakemlik

Uzmanlık Alanları

Gıda ve Beslenme Dengesi Paketleme, Depolama ve Taşımacılık (Gıda ve Tarım Ürünleri hariç) Gıda Özellikleri Fonksiyonel Gıdalar Gıda Mühendisliği Et Teknolojisi

Kurum

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi

Yayınlar

Farklı Kaslardan Elde Edilen Devekuşu Etlerinin Bazı Fiziksel ve Besinsel Özelliklerinin Belirlenmesi
Yazarlar: Sümeyra S. Tiske , Mustafa Karakaya
Yayın Bilgisi: 2011 , Gıda
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 944

0

944

İkinci Verim Yılını Tamamlamış, Beyaz ve Kahverengi Yumurtacı Tavuk Karkaslarına, Bitkisel Orijinli Proteolitik Enzim Uygulamalarının, Bazı Et Kalite Özelliklerine Etkisi
Yazarlar: Mustafa Karakaya, Ramazan Yetişir, Ali Aygün, Mustafa T. Yılmaz, Sümeyra S. Tikse
Yayın Bilgisi: 2010 , Hayvansal Üretim
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1255

0

1255

Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.