Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Cristina González
Dr.
Universidad del País Vasco
Yayın
1
Hakemlik
0
1
Yayın
0
Hakemlik
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Uzmanlık Alanları
Termodinamik ve İstatistiksel Fizik
Kurum
Universidad del País Vasco
Yayınlar
Mixing thermodynamics of edible olive or soybean oils with ketones (2-butanone, 3-pentanone and 4-methyl-2-pentanone) at different temperatures
Yazarlar: Caroline Maia,
Rebecca S. Andrade
,
Miguel Iglesias
, Juan Lanz,
Cristina González
Yayın Bilgisi: 2020 ,
International Journal of Thermodynamics
DOI: 10.5541/ijot.743732
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
419
0
FAVORİ
419
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
International Journal of Thermodynamics
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.
Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat