David Betancur Ancona profil resmi
David Betancur Ancona Dr. Universidad Autónoma de Yucatán
Yayın 1 Hakemlik 0 CrossRef Atıf 1
1 Yayın
0 Hakemlik
1 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Eğitim Gıda Bilimleri

Kurum

Universidad Autónoma de Yucatán

Yayınlar

Baldaki Maillard Reaksiyonlarının Ürünleri Olarak Hidroksimetilfurfural ve Melanoidinlerin Önemi
Yazarlar: Ina Ramírez Miranda, Yolanda Moguel Ordoñez, David Betancur Ancona
Yayın Bilgisi: 2022 , Uludağ Arıcılık Dergisi
DOI: 10.31467/uluaricilik.1091999
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 584

0

584

Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.

Yayınlar

Baldaki Maillard Reaksiyonlarının Ürünleri Olarak Hidroksimetilfurfural ve Melanoidinlerin Önemi
Yazarlar: Ina Ramírez Miranda, Yolanda Moguel Ordoñez, David Betancur Ancona
Yayın Bilgisi: 2022 , Uludağ Arıcılık Dergisi
DOI: 10.31467/uluaricilik.1091999
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 584

1

0

584

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.