avatar
Emine Kapka Doktora Bir kuruma bağlı değildir
Yayın 3 Hakemlik 1
3 Yayın
1 Hakemlik

Uzmanlık Alanları

Eskiçağ Tarihi Eski Yunan ve Roma Tarihi Eski Çağ Yemek Kültürü

Kurum

Bir kuruma bağlı değildir

Popüler Yayınları

Antik Roma’da Süt ve Süt Ürünleri: Üretim ve Tüketim
Yazarlar: Emine Kapka
DOI: 10.33469/oannes.1234785
ATIF 0 FAVORİ 2 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1376

0

2

1376

Antik Roma Beslenme Kültüründe Öğle Yemeği (Prandium)
DOI: 10.32709/akusosbil.1195404
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1255

0

1

1255

Romalılar Gıdalarını Nasıl Muhafaza Ettiler: Tahıl, Üzüm ve Zeytin
Yazarlar: Emine Kapka
Yayın Bilgisi: 2025 , History Studies
DOI: 10.9737/historystudies.1512705
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 643

0

1

643

Yayınlar

Romalılar Gıdalarını Nasıl Muhafaza Ettiler: Tahıl, Üzüm ve Zeytin
Yazarlar: Emine Kapka
Yayın Bilgisi: 2025 , History Studies
DOI: 10.9737/historystudies.1512705
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 643

1

643

Antik Roma Beslenme Kültüründe Öğle Yemeği (Prandium)
DOI: 10.32709/akusosbil.1195404
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1255

1

1255

Antik Roma’da Süt ve Süt Ürünleri: Üretim ve Tüketim
Yazarlar: Emine Kapka
DOI: 10.33469/oannes.1234785
FAVORİ 2 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1376

2

1376

Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.