Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Elanur Karslıoğlu
Bekard Yemek&Organizasyon
Yayın
1
Hakemlik
0
1
Yayın
0
Hakemlik
0009-0007-0643-0211
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Uzmanlık Alanları
Gıda Özellikleri
Gıda ve Beslenme Dengesi
Halk Sağlığı Beslenmesi
Klinik Beslenme
Yeme Davranışları
Kurum
Bekard Yemek&Organizasyon
Yayınlar
Detection of advanced glycation end product precursors in chocolates enriched with lyophilized cornelian cherry (Cornus mas L.)
Yazarlar:
Zehra Margot Çelik
,
Aybike Cebeci
,
Güleren Sabuncular
,
Elanur Karslıoğlu
,
Gülce Sarılgan
,
İrem Tahincioğlu
,
Mustafa Yaman
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Frontiers in Life Sciences and Related Technologies
DOI: 10.51753/flsrt.1518271
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
78
0
FAVORİ
78
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Frontiers in Life Sciences and Related Technologies
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.
Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat