Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Emine Dilimen
Yüksek Lisans
İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ
Yayın
1
Hakemlik
0
1
Yayın
0
Hakemlik
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Kurum
İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ
Yayınlar
DETERMINATION OF SOME CHEMICAL AND MICROBIOLOGICAL PROPERTIES OF KIWI VINEGAR PRODUCED UNDER DIFFERENT CONDITIONS
Yazarlar:
Emine Dilimen
,
Tuğçe Ceyhan
,
Zeynep Dilek Heperkan
Yayın Bilgisi: 2021 ,
International Journal of Food Engineering Research
DOI: 10.17932/IAU.IJFER.2015.003/ijfer_v07i1002
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
292
0
FAVORİ
292
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
International Journal of Food Engineering Research
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.
Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat