Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Şahıs
Sendika
Firma
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Türkçe
İngilizce
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Enise Betül Bolat
Doktora
ADANA BİLİM VE TEKNOLOJİ ÜNİVERSİTESİ
Yayın
1
Hakemlik
0
CrossRef Atıf
1
1
Yayın
0
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Kurum
ADANA BİLİM VE TEKNOLOJİ ÜNİVERSİTESİ
Popüler Yayınları
Enzim Modifiye Peynir ve Üretim Teknikleri
Yazarlar:
Enise Betül Bolat
, Zafer Erbay
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.1097869
ATIF
1
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1583
1
ATIF
1
FAVORİ
1583
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Enzim Modifiye Peynir ve Üretim Teknikleri
Yazarlar:
Enise Betül Bolat
, Zafer Erbay
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.1097869
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1583
1
FAVORİ
1583
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Akademik Gıda
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.
Yayınlar
Enzim Modifiye Peynir ve Üretim Teknikleri
Yazarlar:
Enise Betül Bolat
, Zafer Erbay
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.1097869
ATIF
1
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1583
1
ATIF
1
FAVORİ
1583
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat