Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Esra Saraç Arsoy
Dr.
ONDOKUZ MAYIS UNIVERSITY, FACULTY OF ENGINEERING
Yayın
1
Hakemlik
0
CrossRef Atıf
2
1
Yayın
0
Hakemlik
2
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Kurum
ONDOKUZ MAYIS UNIVERSITY, FACULTY OF ENGINEERING
Yayınlar
Preventing of bread mould spoilage and reducing the use of calcium propionate in bread by using antifungal lactic acid bacteria
Yazarlar:
Esra Saraç
,
Ahmet Çon
Yayın Bilgisi: 2022 ,
European Food Science and Engineering
DOI: 10.55147/efse.1117033
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
726
0
FAVORİ
726
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
European Food Science and Engineering
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.
Yayınlar
Preventing of bread mould spoilage and reducing the use of calcium propionate in bread by using antifungal lactic acid bacteria
Yazarlar:
Esra Saraç
,
Ahmet Çon
Yayın Bilgisi: 2022 ,
European Food Science and Engineering
DOI: 10.55147/efse.1117033
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
726
2
ATIF
0
FAVORİ
726
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat