Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Şahıs
Sendika
Firma
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Türkçe
İngilizce
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Evren Kıran Keser
Dr.
İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ, SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ, TURİZM (DR)
Yayın
1
Hakemlik
1
1
Yayın
1
Hakemlik
0009-0002-4992-053X
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Uzmanlık Alanları
Gıda ve Ağırlama Hizmetleri
Osmanlı Mutfağı
Mutfak Kültürü
Yöresel Mutfaklar
Afet ve Acil Durum Yönetimi
Dünya Mutfakları
Mutfak Tarihi
Sürdürülebilir Gastronomi
Gastronomi
Temel Mutfak Teknikleri
Mutfak Sanatları
Geleneksel Yemek
Kültürlerarası İletişim
Gastronomi Turizmi
Aşçılık
Gastronomik Trendler
Sürdürülebilir Turizm
Gıda Tüketimi
Türk Mutfağı
Antik Yemekler
Kurum
İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ, SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ, TURİZM (DR)
Popüler Yayınları
Depremin Antakya Mutfağındaki Yerel Yemek Üretim Süreçlerine Etkisi ve Beklenen Etkiler*
Yazarlar:
Evren Kıran
,
İsmail Kizilirmak
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Journal of Global Tourism and Technology Research
DOI: 10.54493/jgttr.1528366
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
560
0
ATIF
1
FAVORİ
560
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Depremin Antakya Mutfağındaki Yerel Yemek Üretim Süreçlerine Etkisi ve Beklenen Etkiler*
Yazarlar:
Evren Kıran
,
İsmail Kizilirmak
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Journal of Global Tourism and Technology Research
DOI: 10.54493/jgttr.1528366
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
560
1
FAVORİ
560
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Journal of Global Tourism and Technology Research
Hakemlik
Journal of Applied Tourism Research
Crossref atıf bulunmamaktadır.