Fatma Özdemir profil resmi
Fatma Özdemir Doç. Dr. BOLU ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ
Yayın 4 Hakemlik 2 CrossRef Atıf 2
4 Yayın
2 Hakemlik
2 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Bakteriyoloji

Kurum

BOLU ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ

Yayınlar

Susceptibility of Staphylococcus aureus Isolated from Different Raw Meat Products to Disinfectants
Yayın Bilgisi: 2024 , European Journal of Biology
DOI: 10.26650/EurJBiol.2024.1373950
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 192

0

192

0

876

Molecular Characterization and Biofilm Formation of Escherichia coli from Vegetables
DOI: 10.16984/saufenbilder.793400
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1281

0

1281

Biofilm Production and Antimicrobial Susceptibility Profiles of Bacillus spp. from Meats
DOI: 10.16984/saufenbilder.395016
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1430

0

1430

Yayınlar

Molecular Characterization and Biofilm Formation of Escherichia coli from Vegetables
DOI: 10.16984/saufenbilder.793400
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1281

1

0

1281

Biofilm Production and Antimicrobial Susceptibility Profiles of Bacillus spp. from Meats
DOI: 10.16984/saufenbilder.395016
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1430

1

0

1430

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.