Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Şahıs
Sendika
Firma
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Türkçe
İngilizce
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Gamze Yazar
Dr.
University of Idaho
Yayın
3
Hakemlik
0
CrossRef Atıf
3
3
Yayın
0
Hakemlik
3
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Mühendisliği
Hububat Teknolojisi
Kurum
University of Idaho
Yayınlar
FARKLI GLUTENSİZ UN KARIŞIMLARIYLA HAZIRLANMIŞ HAMURLARIN DÜŞÜK (SAOS), ORTA (MAOS) VE YÜKSEK (LAOS) GENLİKLİ SALINIMLI KAYMA ÖZELLİKLERİ
Yazarlar:
Gamze Yazar
Yayın Bilgisi: 2025 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD24087
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
294
0
FAVORİ
294
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
GLUTENSİZ KEKLERDE FINDIK UNU VE FINDIK ZARI KULLANIMI: HAMUR REOLOJİSİNİN KEK KALİTESİ İLE KORELASYONU
Yazarlar:
Gamze Yazar
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD24015
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
482
0
FAVORİ
482
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
YAŞ GLÜTEN MİKTARININ BUĞDAY UNU HAMURUNUN DOĞRUSAL OLMAYAN VİSKOELASTİK ÖZELLİKLERİ ÜZERİNDEKİ ETKİSİ
Yazarlar:
Gamze Yazar
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD23118
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
575
0
FAVORİ
575
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Gıda
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.
Yayınlar
YAŞ GLÜTEN MİKTARININ BUĞDAY UNU HAMURUNUN DOĞRUSAL OLMAYAN VİSKOELASTİK ÖZELLİKLERİ ÜZERİNDEKİ ETKİSİ
Yazarlar:
Gamze Yazar
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD23118
ATIF
3
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
575
3
ATIF
0
FAVORİ
575
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat