Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Haydar Eryılmaz
Yüksek Lisans
MUNZUR ÜNİVERSİTESİ
Yayın
1
Hakemlik
0
1
Yayın
0
Hakemlik
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Kurum
MUNZUR ÜNİVERSİTESİ
Popüler Yayınları
Farklı Kefir Kültürlerinden ve Süt Markalarından Elde Edilen Kefirin Bazı Fiziksel ve Kimyasal Özelliklerinin Karşılaştırılması
Yazarlar:
Haydar Eryılmaz
,
Olcay Kaplan İnce
,
Muharrem Ince
Yayın Bilgisi: 2022 ,
International Journal of Pure and Applied Sciences
DOI: 10.29132/ijpas.1134231
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
481
0
ATIF
1
FAVORİ
481
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Farklı Kefir Kültürlerinden ve Süt Markalarından Elde Edilen Kefirin Bazı Fiziksel ve Kimyasal Özelliklerinin Karşılaştırılması
Yazarlar:
Haydar Eryılmaz
,
Olcay Kaplan İnce
,
Muharrem Ince
Yayın Bilgisi: 2022 ,
International Journal of Pure and Applied Sciences
DOI: 10.29132/ijpas.1134231
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
481
1
FAVORİ
481
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
International Journal of Pure and Applied Sciences
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.
Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat