Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Şahıs
Sendika
Firma
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Türkçe
İngilizce
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Olcay Kaplan İnce
Prof. Dr.
MUNZUR ÜNİVERSİTESİ
Yayın
4
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
137
4
Yayın
1
Hakemlik
137
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Kimya
Kurum
MUNZUR ÜNİVERSİTESİ
Popüler Yayınları
Farklı Kefir Kültürlerinden ve Süt Markalarından Elde Edilen Kefirin Bazı Fiziksel ve Kimyasal Özelliklerinin Karşılaştırılması
Yazarlar:
Haydar Eryılmaz
,
Olcay Kaplan İnce
,
Muharrem Ince
Yayın Bilgisi: 2022 ,
International Journal of Pure and Applied Sciences
DOI: 10.29132/ijpas.1134231
ATIF
2
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
937
2
ATIF
1
FAVORİ
937
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Tunceli’de Yetişen Sumak Bitkisinin (Rhus coriaria L.) Farklı Ekstraktlarının Fizikokimyasal ve Fitokimyasal Özellikleri
Yazarlar: Esra Yüksel,
Olcay Kaplan İnce
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.1351175
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
861
0
FAVORİ
861
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Tribulus terrestris ekstraktının ilavesiyle gökkuşağı alabalığının (Oncorhynchus mykiss) sperm motilitesinin arttırılması
Yazarlar:
Abdullatif Ölçülü
,
Filiz Kutluyer Kocabaş
,
Önder Aksu
,
Mehmet Kocabaş
,
Olcay Kaplan İnce
,
Emrah Karakavuk
Yayın Bilgisi: 2022 ,
International Journal of Pure and Applied Sciences
DOI: 10.29132/ijpas.1092956
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
596
0
FAVORİ
596
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı Kefir Kültürlerinden ve Süt Markalarından Elde Edilen Kefirin Bazı Fiziksel ve Kimyasal Özelliklerinin Karşılaştırılması
Yazarlar:
Haydar Eryılmaz
,
Olcay Kaplan İnce
,
Muharrem Ince
Yayın Bilgisi: 2022 ,
International Journal of Pure and Applied Sciences
DOI: 10.29132/ijpas.1134231
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
937
1
FAVORİ
937
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Su/Atıksuda Ağır Metal Giderimi için Adsorption Tekniğine Genel Bir Bakış: Önemli Bir İnceleme
Yazarlar:
Muharrem Ince
,
Olcay Kaplan İnce
Yayın Bilgisi: 2017 ,
International Journal of Pure and Applied Sciences
DOI: 10.29132/ijpas.358199
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
9589
0
FAVORİ
9589
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Akademik Gıda
International Journal of Pure and Applied Sciences
Hakemlik
Adıyaman Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
Yayınlar
Tunceli’de Yetişen Sumak Bitkisinin (Rhus coriaria L.) Farklı Ekstraktlarının Fizikokimyasal ve Fitokimyasal Özellikleri
Yazarlar: Esra Yüksel,
Olcay Kaplan İnce
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.1351175
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
861
1
ATIF
0
FAVORİ
861
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı Kefir Kültürlerinden ve Süt Markalarından Elde Edilen Kefirin Bazı Fiziksel ve Kimyasal Özelliklerinin Karşılaştırılması
Yazarlar:
Haydar Eryılmaz
,
Olcay Kaplan İnce
,
Muharrem Ince
Yayın Bilgisi: 2022 ,
International Journal of Pure and Applied Sciences
DOI: 10.29132/ijpas.1134231
ATIF
2
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
937
2
ATIF
1
FAVORİ
937
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Su/Atıksuda Ağır Metal Giderimi için Adsorption Tekniğine Genel Bir Bakış: Önemli Bir İnceleme
Yazarlar:
Muharrem Ince
,
Olcay Kaplan İnce
Yayın Bilgisi: 2017 ,
International Journal of Pure and Applied Sciences
DOI: 10.29132/ijpas.358199
ATIF
134
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
9589
134
ATIF
0
FAVORİ
9589
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat