Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Hicran Başar
Yayın
1
Hakemlik
0
1
Yayın
0
Hakemlik
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Kurum
Yayınlar
Glutensiz Ekmek Üretiminde Kefir Kültürü Kullanımının Bazı Mikrobiyolojik ve Duyusal Özelliklere Etkisinin İncelenmesi
Yazarlar:
Ayşe Hümeyra İslamoğlu
,
İrem Korkmaz
,
Hicran Başar
,
Hümeyra Yavuz
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Toros University Journal of Food Nutrition and Gastronomy
DOI: 10.58625/jfng-2669
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
18
0
FAVORİ
18
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Toros University Journal of Food Nutrition and Gastronomy
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.
Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat