Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Şahıs
Sendika
Firma
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Türkçe
İngilizce
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Hüseyin Uçan
Yüksek Lisans
İZMİR KATİP ÇELEBİ ÜNİVERSİTESİ
Yayın
1
Hakemlik
0
1
Yayın
0
Hakemlik
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Uzmanlık Alanları
Kabuklu Su Ürünleri Yetiştiriciliği
Kurum
İZMİR KATİP ÇELEBİ ÜNİVERSİTESİ
Yayınlar
Hazır tüketime sunulan somon ürünlerinde mikrobiyolojik kalite ile duyusal özellikler arasındaki ilişkinin incelenmesi
Yazarlar:
Göknur Sürengil
,
Hüseyin Uçan
Yayın Bilgisi: 2025 ,
Su Ürünleri Dergisi
DOI: 10.12714/egejfas.42.4.10
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
128
0
FAVORİ
128
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Su Ürünleri Dergisi
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.
Crossref atıf bulunmamaktadır.